Om SnowWave

SnowWave hed indtil sommeren 2016, SkiCamp, som startede tilbage i 2012 med det formål at lave Danmarks bedste camps for unge skiløbere.

Ideen opstod på baggrund af et ønske om at tilbyde målrettet og højtkvalificeret undervisning af børn og unge, og samtidig give dem et godt ski- og vennenetværk, som er et vigtigt udgangspunkt for sporten.

På mange skisportssteder er reel dygtiggørelse af børn prioriteret lavt i skiskolerne. Mange forældre har prøvet af betale i dyre domme for børneundervisning, hvor man kan risikere, at børnene bliver undervist af en instruktør, som ingen uddannelse har, eller drukner i en 14-mands-slange, og ikke udvikler sig, selvom det egentlig var hensigten. Ideen bag SkiCamp var derfor et oprør med den konservative tilgang til børneundervisning.

I takt med, at efterspørgslen for vores SkiCamps steg, og vores kunder begyndte at efterspørge andre ture også, valgte vi i sommeren 2016 at udvide vores produktkatalog og ændre navn til SnowWave.

SnowWave er opstået på baggrund af et nært kendskab til vores kunder, og det er netop kendskab og venskab der kendetegner vores ture. Vi kender vores kunder og vi er altid i en tæt dialog med dem, så vi fælles sikrer turen bliver præcis, som ønsket.

Du er altid velkommen til at give os et kald på tlf. 56 20 40 00 for en uforpligtende snak.

Folkene bag

Jacob Dalby: Ansvarlig for HEAD SkiCamp. Jacob er uddannet Eurotrainer og Uddanner i Den Danske Skiskole. Han er tidligere professionel skiinstruktør i Frankig og Head Team Rider.

Carsten Holm: Stifter af SnowWave. Carsten er uddannet Eurotrainer og Uddanner i Den Danske Skiskole. Han er tidligere Head Team Rider og professionel skiinstruktør i Frankrig.

Jonas Herlev: Direktør og partner hos SnowWave og Din Camp. Jonas har flere års erfaring med at afholde camps for børn og unge, og er med til at sikre den høje kvalitet hos SnowWave.


Jacob Dalby


Carsten Holm


Jonas Herlev


Hold dig opdateret

Få update på nye ture og gode tilbud!