Om SnowWave

SnowWave har eksisteret siden 2012. Vores formål – at lave Danmarks bedste camps for unge skiløbere.

Ideen opstod i 2011 da Carsten Holm, for gud ved hvilken gang, meldte sine børn på en skiskole i Norge, og som altid var der udfordringer med følgende:

Sproget, niveauet og spildtiden.

Sproget fordi Carstens piger ikke rigtig forstod norsk, niveauet fordi der ofte er stor forskel på børnene i ”slangen” og spildtiden fordi holdene er så store, at det tager en evighed at få 13 børn ned ad bakken. Og som uddannet skilærer tænkte Carsten: ”Det må kunne gøres bedre!”.

For Carsten Holm er der ikke langt fra tanke til handling, så allerede næste skisæson allierede han sig med Helene Møller Larsen, og sammen åbnede de for bookinger af de første Skicamps for børn og voksne. Konceptet blev omgående en succes og siden har SnowWave haft næsten 1000 børn gennem instruktørernes kompetente skistave, hvoraf 83% er gengangere!

Fuld valuta for pengene

På mange skisportssteder er reel dygtiggørelse af børn prioriteret lavt i skiskolerne. Mange forældre har prøvet at betale i dyre domme for børneundervisning, hvor man kan risikere, at børnene bliver undervist af en instruktør, som ingen uddannelse har, eller drukner i en 13-mands-slange. Idéen bag SkiCamp var derfor et opgør med den konservative tilgang til børneundervisning.

I takt med at efterspørgslen for vores SkiCamps steg, og vores kunder begyndte at efterspørge andre ture også, valgte vi i sommeren 2016 at udvide vores produktkatalog og ændre navn til SnowWave.

SnowWave er opstået på baggrund af et nært kendskab til vores kunder, og det er netop kendskab og venskab der kendetegner vores ture. Vi har/får et personligt forhold til vores kunder, og vi er altid i en tæt dialog med dem, så vi fælles sikrer, at turen bliver præcis som ønsket.

Du er velkommen til at give os et kald på tlf. +4556204000 for en uforpligtende snak.

 

Personen bag

Carsten Holm:

Stifter af SnowWave. Carsten er uddannet Eurotrainer og Uddanner i Den Danske Skiskole. Han er tidligere Head Team Rider og professionel skiinstruktør i Frankrig.


Carsten Holm


Hold dig opdateret

Få update på nye ture og gode tilbud!