Sponsorer og samarbejdspartnere

Hos SnowWave har vi Danmarks bedste sponsorer og samarbejdspartnere.

Vi sætter stor pris på, at mange dygtige aktører tror på det vi laver og vil være med til at skubbe vores tanker og idéer i den rigtige retning. Hvis ikke det var for alle dem, der er nævnt herunder, var det ikke muligt at give så mange mennesker en fantastisk oplevelse.


HEAD

HEAD

» Har været titelsponsor for SkiCamp siden begyndelsen. Til forårets og efterårets camps i Hintertux i Østrig leverer Head udstyr i form af ski, støvler og stave. Head sikrer deltagerne på Head SkiCamp den absolut bedste kvalitet på markedet, hvormed vi opnår den stejleste læringskurve overhovedet muligt. «

Coolsport

Coolsport

» Coolsport er leverandør af HEAD skiudstyr, så vi altid har det bedste udstyr til vores kunder. «

BMW Jan Nygaard AS

BMW Jan Nygaard AS

» Jan Nygaard AS er vores officielle bilpartner, og sørger bl.a. på SkiCamp for, at vores gæster kan leje topmodeller inkl. forsikring til og fra lufthavnen samt under hele campen til meget fordelagtige priser.
«

Din Camp

Din Camp

» Din Camp er vores partner in crime når det gælder planlægning og idéudvikling. Din Camp leverer kvalitetscamps for børn, unge og familier, og har et stort kartotek med nogen af Danmarks sejeste aktivitetskoordinatorer.

Besøg Din Camp «

STEEP & DEEP

STEEP & DEEP

» STEEP & DEEP sørger for at vores skiudstyr er i top stand, så vi altid kan levere det bedste udstyr til vores kunder. «

Hold dig opdateret

Få update på nye ture og gode tilbud!