Mød instruktørerne

SnowWave er uden sammenligning det danske rejsebureau, der kan tilbyde dig de absolut bedste skiinstruktører.

Alle vores danske undervisere er uddannede professionelle skiinstruktører og langt størstedelen af dem har også den eftertragtede Eurotrainer uddannelse – og dermed status som uddanner for Den Danske Skiskole.

Sagt på dansk, så er det vores instruktører, der uddanner og eksaminere de danske skiinstruktører du normalvis møder hos de konventionelle skirejsebureauer. De instruktører vi benytter os af på HEAD SkiCamp, har ydermere stor erfaring med undervisning af børn og unge, og har specialiseret sig yderligere indenfor netop dette felt. Fælles er skiglæden og deres høje niveau på ski og i undervisningen.

Vores underviserteam repræsenterer det sidste nye indenfor skiteknik og undervisning, og med flere timers undervisning om dagen sikrer de, at du og/eller dine børn udvikler sig i rygende hast samtidig med, at det er sjovt.

Vores store netværk i skiverdenen betyder også, at vi kan tilbyde dig undervisning af nogle af de absolut bedste skiinstruktører i verden på nogle af vores mere eksklusive skiture, bla. The Ski Experience.

Herunder kan du møde nogle af vores instruktører. Du kan læse lidt om dem ved at holde musen henover deres billede.

Niels Henrik "Stene"

Instruktør

Stene er tidligere portløber på det danske alpin landshold, med 12 sejre til DM og 2 gode præstationer til VM. Derudover er han uddannet Professionel Ski Instruktør og tidligere eliteroer med bl.a. titlen som tidligere junior VM i roning.

Nicolaj "Søbye" Nissen

Instruktør

"Joe" (Johanne)

Instruktør

Nicolai "Oien"

Instruktør

Carl Johann Hansen

Instruktør

Mads Vinther

Instruktør

Pernille

Instruktør

Kristian "Folke"

Instruktør

Nanna Fønss

Instruktør

Jacob "Dalby"

Ansvarlig for HEAD SkiCamp

Dalby er ansvarlig for HEAD SkiCamp, så vi hele tiden kan sikre topkvalitet. Dalby er uddannet Eurotrainer og er derfor med til at uddanne Danmarks dygtigste skiinstruktører, som netop er dem du møder på HEAD SkiCamp.

Carsten Holm

Stifter af SnowWave

Carsten er stifter af SnowWave. Derudover er han uddannet Eurotrainer og står for voksenundervisningen på SkiCamp.

Hold dig opdateret

Få update på nye ture og gode tilbud!