Mød instruktørerne

SnowWave er uden sammenligning det danske rejsebureau, der kan tilbyde dig de absolut bedste skiinstruktører.

Alle vores danske undervisere er uddannede professionelle skiinstruktører og langt størstedelen af dem har også den eftertragtede Eurotrainer uddannelse – og dermed status som uddanner for Den Danske Skiskole.

Sagt på dansk, så er det vores instruktører, der uddanner og eksaminere de danske skiinstruktører du normalvis møder hos de konventionelle skirejsebureauer. De instruktører vi benytter os af på HEAD SkiCamp, har ydermere stor erfaring med undervisning af børn og unge, og har specialiseret sig yderligere indenfor netop dette felt. Fælles er skiglæden og deres høje niveau på ski og i undervisningen.

Vores underviserteam repræsenterer det sidste nye indenfor skiteknik og undervisning, og med flere timers undervisning om dagen sikrer de, at du og/eller dine børn udvikler sig i rygende hast samtidig med, at det er sjovt.

Vores store netværk i skiverdenen betyder også, at vi kan tilbyde dig undervisning af nogle af de absolut bedste skiinstruktører i verden på nogle af vores mere eksklusive skiture, bla. The Ski Experience.

Herunder kan du møde nogle af vores instruktører. Du kan læse lidt om dem ved at holde musen henover deres billede.

"Joe" (Johanne)

Instruktør

Søbye

Instruktør

Benjamin

Instruktør

Malthe & Charlotte

Instruktører

Pernille

Instruktør

Joachim

Instruktør

Nichlas

Instruktør

Bisgaard

Instruktør

Niels Henrik "Stene"

Instruktør

Stene er tidligere portløber på det danske alpin landshold, med 12 sejre til DM og 2 gode præstationer til VM. Derudover er han uddannet Professionel Ski Instruktør og tidligere eliteroer med bl.a. titlen som tidligere junior VM i roning.

Hold dig opdateret

Få update på nye ture og gode tilbud!