Mød instruktørerne

 

SnowWave er uden sammenligning det danske rejsebureau, der kan tilbyde dig de absolut bedste skiinstruktører.

Alle vores undervisere er danske og uddannede professionelle skiinstruktører. Langt størstedelen af dem har også den eftertragtede Eurotrainer uddannelse – og dermed status som uddanner for Den Danske Skiskole.

Sagt på dansk, så er det vores instruktører, der uddanner og eksaminerer de danske skiinstruktører du ellers møder hos de konventionelle skirejsebureauer. De instruktører, vi benytter os af på HEAD SkiCamp, har ydermere stor erfaring med undervisning af børn og unge, og har specialiseret sig yderligere indenfor netop dette felt. Fælles er skiglæden og deres høje niveau på ski og i undervisningen.

Vores underviserteam repræsenterer det sidste nye inden for skiteknik og undervisning, og med flere timers undervisning om dagen sikrer de, at du og/eller dine børn udvikler sig i rygende hast, samtidig med at  de har det sjovt.

Vores store netværk i skiverdenen betyder også, at vi kan tilbyde dig undervisning af nogle af de absolut bedste skiinstruktører i verdenen. Tag fat i os, og lad os sammen strikke den ultimative skirejse sammen til jer.

Herunder kan du møde nogle af vores instruktører.

"Joe" (Johanne)

Instruktør

Søbye

Instruktør

Benjamin

Instruktør

Malthe & Charlotte

Instruktører

Joachim

Instruktør

Nichlas

Instruktør

Hold dig opdateret

Få update på nye ture og gode tilbud!