Find det perfekte match her

SnowWave har samlet et team af undervisere fra toppen af dansk skiløb, hvilket gør SnowWave til den absolut førende udbyder af udviklende og spændende skiturer.

SnowWave er skirejser i topklasse med Danmarks bedste instruktører

SnowWave har samlet et team af undervisere fra toppen af dansk skiløb, hvilket gør SnowWave til den absolut førende udbyder af udviklende og spændende skiturer.

Alle vores danske undervisere er uddannede professionelle skiinstruktører og langt størstedelen af dem har også den eftertragtede Eurotrainer uddannelse – og dermed status som uddanner for Den Danske Skiskole.

Sagt på dansk, så er det vores instruktører, der uddanner og eksaminere de danske skiinstruktører du normalvis møder hos de konventionelle skirejsebureauer.

 

#8 Vær det gode forbillede både på og uden for pisten

10 gode råd til skiforældre

Vi har samlet 10 gratis råd til dig som skiforælder, som sikrer dig og dine børn gode oplevelser. Få dem på mail nu.

En virkelig historie fra en far på skitur med sit barn

» Min søn hedder Buster og er 10 år gammel. Han er en forsigtig dreng, som nyder solen og udsigten mere end selve skiløbet, hvilket godt kan være en udfordring for mig som far, der ikke er særlig tålmodig …

Jeg får sjældent tid til at stå på ski, og når jeg endelig gør, vil jeg gerne have fart på. Derfor var jeg lidt skeptisk, da jeg tog med SnowWave på SkiCamp til Hintertux – med børn. Turboski hænger ikke super godt sammen med børneski, men jeg skal love for, at min tvivl blev gjort til skamme … «

Læs min beretning fra SkiCamp

Hold dig opdateret

Få update på nye ture og gode tilbud!