Norgesturen

Det perfekte sted at starte på ski med dine børn. Lækre hytter, børnevenligt terræn og de bedste danske skiinstruktører.

Norgesturen – vi får dine børn godt i gang med ski

Du kender det helt sikkert. Du har glædet dig i flere år til, at dine børn skal på ski og nu er det nu. Allerførste gang.

Du har bare lige glemt, hvor meget det egentlig kræver. Pakkelisten, skiudstyret, logistikken, begynderbakken, kulden, frygten hos børnene, tvivlen hos dig – vil de overhovedet synes, det er sjovt!?

Skiløb er en kompliceret affære i begyndelsen – særligt med børn. Derfor har vi skabt Norgesturen. Et koncept som gør den første oplevelse med sne og ski nem, sjov, lærerig og tryg. For både børn og forældre. Turen varer fra søndag til søndag, så du får hele 7 dage på ski. Vi giver dine børn Danmarks bedste instruktører, som leverer undervisning i børnehøjde uden for meget ventetid og med masser af leg, tryghed og skiløb, der er tilpasset niveauet. Og så endda på dansk!

OBS! Vores erfaring fra sidste års Norgesturen er at børnene skal være fyldt 5 år for at deltage i skiskolen. Hvis de er under 5 år men over 2 år tilbyder vi sne-børnehave.

Norgesturen er løsningen på en udfordring, vi alle har stået med!

Tag på ski med os og lad os introducere dine børn for verdens fedeste sport på en tryg, sikker og glædesfyldt måde. På dansk! Du slipper for besværet, vi sørger for, at din skiferie er sikret og at dine børn får en hobby for livet.

Vi bor i terrænet med lifterne og bakkerne lige uden for døren. Indholdet er på plads og der er tænkt over detaljen. Det eneste du faktisk skal gøre er at sætte dig i bilen og køre de 8,5 time det tager til Kvitfjell. Vi står klar til at give dig og familien en sublim oplevelse i sneen.

En god investering i din børns oplevelser på ski i fremtiden

Prisen er høj og vi er bevidste om, at det er mange penge at bruge på skiferie første gang, men Norgesturen bør ses som en investering i dine børn. Du har sikkert ofte tænkt på, hvor fedt det bliver den dag, I kan stå på ski sammen, have en fælles hobby og passion og bare nyde feriedagene på ski. Det kan I lige om lidt, men det kræver bare en enorm indsats at gøre alene. Så tag på tur med os og lad os hjælpe med alt besværet på en måde, så du endda selv har tid til at stå på ski.

Vi elsker skiløb, vi brænder for gode oplevelser og vi kan slet ikke vente med at se dig i sneen på Kvitfjell. Så hvis du endnu ikke er helt sikker eller har spørgsmål til Norgesturen så se nederst her på siden, skriv dig uforpligtende op og lad os kontakte dig omkring de kommende ture.

Få et indblik i Norgesturen på 60 sek.

 

Hvornår kan du komme på Norgesturen?

Kommende ture offentliggøres snart - skriv dig op nederst på siden og få besked som den første, når der kommer nyt.

Hvad koster Norgesturen?

0-2 år = 1495 kr.
3-4 år = 4495 kr.
5-99 år = 8995 kr.

Inkluderet i prisen er:

 • 8 dages liftkort til Kvitfjell og Hafjell
 • 20 times tiptop børneundervisning af dygtige danske instruktører
 • 7 dages ophold i de lækreste hyttelejligheder lige ud til pisten og liften
 • Fuld forplejning til morgen-, middag og aftensmad samt mellemmåltider, snacks og andet
 • Verdens bedste udviklingsmiljø for børn på pisten
 • Mulighed for tilkøb af pasningsordning for børn mellem to og fire år
 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter for børn og voksne
 • Den officielle Norgesturen T-shirt og diplom
 • Snegaranti i skiområderne
 • Medlemskab af skiklubben SNOWWAVE
 • Danmarks Skiforbunds Forsikring
 • Et højt trygheds- og sikkerhedsniveau.
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet

 • Transport
 • Voksenundevisning (kan tilkøbes)
 • Fravælg fuld forplejning og reducér din pris med 700 kr./person.

Prisen er den samme for voksne og børn, som deltager i vores skiskole (fra 5 år)

Børn under 1 år er gratis.

Børn fra 1 – 4 år koster 1495,- .
Hvis du tilvælger vores sne-børnehave er prisen 4495,- kr. pr person.

Dette sikrer, at mor og far også har tid for sig selv, hvis det er en prioritet.

Norgesturen er – sjovt nok – en tur til Norge…

En tur og en ferie, hvor det primære formål er at introducere alpint skiløb for dine børn, mens du selv står på ski og holder ferie.

Grundstenen i Norgesturen er nemlig 20 timers undervisning til dine børn med danske instruktører.

Vi bor helt centralt til formålet – lige ved liften og børnebakken. På den måde er der mulighed for at udnytte dagene optimalt og logistik og besvær bliver ikke en del af din ferie på Norgesturen. Uanset om du selv er garvet alpinist eller relativt ny på ski, så kan vi tilbyde en fantastisk uge både for dig og dine børn.

Turen går til Kvitfjell. Det mildest talt perfekte sted til børnenes første skiferie – og din skiferie. Her er alt hvad hjertet begærer af begynder- og børneområde, solrige pister, perfekte boligforhold og ja, også en masse udfordrende skiløb til de helt ivrige.

Kvitfjell – En overset fjellperle

I Gudbrandsdalen nord for Lillehammer ligger Kvitfjell placeret ved byen Fåvang. Området blev oprindeligt bygget til de alpine konkurrencer ved vinter-OL I 1994 og det er med god grund. Med 847 meter i faldhøjde er Kvitfjell et af Nordens største skiområder og ja – netop fordi området oprindeligt blev bygget til eliten, er der masser af udfordringer selv for de allerbedste, men det er alt sammen kendt viden…

Det få ved er, at Kvitfjell de senere år har gjort en enorm indsats for at ændre image, så de fremstår som et skiområde til alle niveauer, særligt til børn. De har gjort forarbejdet rigtig godt, og Kvitfjell har udbygget med nye børneområder og relativt lette løjper på fjellsiderne Vestsiden og Varden. De har bare ikke fået gjort verden opmærksom på det. Og lige præcis derfor er Kvitfjell perfekt for os. Næsten ingen mennesker, ingen liftkø, udfordringer til alle uanset niveau, Ski-in/ski-out til fede, nybyggede lejlighedshytter samt direkte adgang til fjellet og naturen via mere end 450 km langrendsløjper. Med andre ord er Kvitfjell det absolutte førstevalg for Norgesturen og med en køretid fra København på kun 8,5 timer er det overkommeligt i bil – selv med børn.

Toppen af danske skiinstruktører

På Norgesturen har undervisningen en helt central plads. Det er nemlig den, der skaber børnenes leg og læring i løbet af ugen og samtidig skaber den første gode oplevelse med skiløb. Underviserne på Norgesturen er alle sammen danske og har massiv erfaring med netop undervisning af børn og unge.

Undervisningen er bygget op om pædagogiske principper for leg og læring, således børnene ikke oplever en skiskole med rigtigt og forkert, men nærmere et fællesskab, hvor fokus er på at have det sjovt, skabe glæde og gode rammer for børnene og derigennem opnå nye færdigheder på skiene. Med andre ord, måden vi underviser på er velovervejet i forsøget på at vække den indre nysgerrighed og iver efter at blive bedre på skiene for den enkelte.

Vi kører i små hold med maksimalt 7 elever pr. underviser, hvilket giver et rum og en tryghed, hvor alle bliver set, hørt og har optimal mulighed for at lære. Hvis vi oplever udfordringer i form af kulde, skader, tissepauser eller andet har vi altid en ekstra bufferinstruktører med, og på den måde vil der altid være et sæt ekstra hænder, så tingene løses let og hurtigt.

Alle instruktører er selv passionerede skiløbere, og undervisningen på Norgesturen er bygget op om leg, glæde og hygge, så børnene ikke føler de er i skiskole, men derimod oplever et fællesskab, som de glæder sig til at være en del af.

Norgesturen lever af at levere sublim undervisning til dine børn, og derfor går vi ikke på kompromis her.

Skiinstruktørerne på Norgesturen er alle certificerede, højt uddannede skiinstruktører, som nyder at arbejde med børn og de står klar til at lege og lære fra sig. Det er et krav, at de interesserer sig for børn, pædagogik og læring således, at Norgesturen kan løse netop det, vi forsøger at sælge: At dine børn får en hobby for livet og du samtidig kan slappe af og selv holde ferie.

 

Se videoen om instruktørerne her. Den er optaget I Kvitfjell, da vi afviklede Norgesturen 2023.

Topfaciliteter

Vi bor på Kvitfjells vestside, hvor de aller bedste rammer for børnene er. Her er lyst og lækkert og solen kan stå over fjellryggen til langt ud på eftermiddagen. Kvitfjells vestside er i de senere år blevet kraftigt udbygget, og der er mange flere planer for området netop her.

Vi skal bo i det nybyggede lejlighedskompleks Yttersvinget, som ligger lige ved liften, lige ved pisten og vigtigst af alt, lige ved børneområdet. Yttersvingen er et lejlighedskompleks, men fornemmelsen, indretningen, beliggenheden og interiør emmer af hyttefølelse og derfor har vi kaldt dem hyttelejligheder fra første møde.

Yttersvingen har lejligheder i alle størrelser og en af de afgørende grunde til, at vi bor netop her er, at vi kan garantere en følelse af at være privat, så ferien ikke nødvendigvis skal nydes sammen med andre end jer selv.

Norgesturen er for hele familien – i alle former

Norgesturen er bygget op om undervisning for børnene, men vi er meget mere end det. Vi sørger for, at du, og dem du rejser med, bor sammen i store, private og nybyggede hyttelejligheder, hvor rammerne for en dejlig ferie er eminente. Det er et krav, at alle børn er ledsaget af en voksen, men det er ikke et krav, at hele familien skal med, så hvis du gerne vil afsted alene eller have dit barn med en anden familie, kan vi sagtens løse dette. Tag fat i os på mail eller telefon, så løser vi det sammen.

Kontakt os pr. mail, hvis voksenundervisning har interesse.

Skal børnene kunne noget i forvejen?

Norgesturen er den nemmeste vej til at kunne nyde skiferien sammen med dine børn. Dine børn skal være klar til ski og have lyst til det. Vi underviser gerne børn fra de er fem år gamle, og børnene behøver ikke at have stået på ski før. Vi hjælper med det hele fra første gang, de har skistøvler på. Er dit barn ml. 0-4 år tilbyder vi en pasningsordning med leg og sjov i sneen. Men er dit barn derimod vant til skiløb, kan der gives dispensation til at deltage i undervisningen.

Børn, som har stået på ski før er naturligvis også meget velkomne. Vi kan sagtens varetage undervisningen af børn, som er gode på ski i forvejen. Så står du med to børn, hvor den ene er godt i gang, så kan du sagtens tage på ski med os.

Voksenundervisning

Bliv bedre på ski er fundamentet i Norgesturen og Snowwaves DNA.

Skiløb kan hurtigt blive lidt ensformigt og tenderende til kedeligt, hvis du blot står på ski for at komme fra top til bund med mindst mulig udfordring.

Modgiften er at køre på ski med en superkompetent skiinstruktør. En instruktør, som hurtigt kan spotte alle dine indgroede unoder, guide dig vej til dine udviklingspunkter og hjælpe dig, så skiløb bliver en leg og et sted, hvor du kan udfordre og udvikle dig selv på den fede måde.

Hvis du har ambitioner om at blive bedre på ski, have mere overskud på pisten, mod og glæde både på og uden for pisten, så anbefaler vi dig, at tilmelde dig voksenundervisning.

Prisen for voksenundervisning er 1200 kr. Du får 3×2 timers undervisning med en superkompetent skiinstruktør på absolut højeste niveau, og fuldstændig ligesom for børnene, kører vi med små hold med individuelt fokus. Du kan sikre dig plads på holdet, når du tilmelder dig. Du kan også eftertilmelde dig på din profil i tilmeldingssystemet.

 

Skileje

Vi er i fuld gang med at finde den bedste løsning for skileje. Hvis du ikke selv har skiudstyr, men gerne vil med på Norgesturen, så finder vi løsningen. Vi sender en mail ud med link til bookning af skileje ca. 4 uger inden afgang, så du skal ikke tage stilling til noget på nuværende tidspunkt. Når du booker gennem dette link, vil der være en lille procentvis besparelse på lejen.

Det må forventes, at der kommer en merudgift i forbindelse med skileje. Vi bestræber os på, at den bliver så lille som muligt.

Sikkerhedsudstyr

På Norgesturen er sikkerheden i højsædet, og derfor stiller vi nogle enkelte krav til deltagernes udstyr:

Alle deltagere under 18 år skal bære hjelm, skibriller/goggles og en halsedisse/buff. Argumentet for at bære hjelm er selvklart et sikkerheds-must, og skibrillerne sikrer både varmen i ansigtet og parathed til alt slags skivejr – det sammen gælder buff’en.

Derudover anbefaler vi, at alle bærer rygskjold, men det er ikke et krav fra vores side.

Pakkeliste

 • Ski
 • Skistave
 • Skistøvler
 • Hjelm
 • Skibriller
 • Halsedisse/buff/rør
 • Handsker
 • Skitøj
 • Skiundertøj
 • Skistrømper
 • Snetætte sko
 • Solcreme
 • Almindeligt tøj
 • Toilettaske
 • Evt. medicin
 • Hygge til aftener i hytten
 • Sygesikringsbevis
 • Pas og papirer

Join the club!

Når du tilmelder dig en tur med Norgesturen, opnår du automatisk medlemskab i skiklubben Snowwave.

Skiklubben Snowwave er tilknyttet Danmarks Skiforbund, hvilket giver en masse fordele både for klubben og dens medlemmer, bl.a. Idrættens Rejseforsikring, som du er dækket af på Norgesturen.

Forsikring

Skiklubben Snowwave er tilknyttet Danmarks Skiforbund, som har en kollektiv forsikringsaftale med Tryg: Tryg Idræt. Det betyder, at alle der er medlem af en skiklub og deltager i klubbens forskellige aktiviteter vil være dækket af Idrætsforsikringen.

Du kan læse mere om Idrætsforsikring og Danmarks Skiforbund ved at klikke på de tilknyttede links.

Transport

Norgesturen er en kør-selv skiferie og således er transport ikke inkluderet.

Kvitfjell ligger ca. 8,5 times kørsel i effektiv køretid fra København, og fra Jylland er der gode færgeforbindelser fra Hirtshals og Frederikshavn til Oslo. Fra Oslo er der ca. tre timer i bil til Kvitfjell.

I kører direkte ind i den opvarmet P-kælder, som hører til de lejligheder, hvor vi bor.

Der er også muligt at tage flyet til Oslo og derfra toget til Kvitfjell eller Fåvang. Afhentning/transport fra Kvitfjell til hvor vi bor på fjellet kan arrangeres.

I og med, at vi sørger for alt på destinationen, så er transporten og pakningen faktisk det eneste, du selv skal have styr på for at tage med os på skiferie.

Det siger andre om Norgesturen

Skriv dig op og få direkte besked


Eller ring og få en ski-snak med os på tlf. 56 20 40 00