Norgesturen

Det bedste sted at starte på ski med dine børn. Lækre hytter, ski-in-ski-out og fantastisk undervisning

 

Norgesturen – vi får dine børn godt i gang med ski

Du kender det sikkert. Du har glædet dig i flere år til, at dine børn skal på ski og nu er det nu. Allerførste gang…

Du har bare lige glemt, hvor meget det egentlig kræver… Pakkelisten, skiudstyret, logistikken, begynderbakken, kulden, frygten hos børnene, tvivlen hos dig – vil de overhovedet synes, det er sjovt!?

Skiløb er en kompliceret affære i begyndelsen – særligt med børn. Derfor har vi skabt Norgesturen. Et koncept som gør den første oplevelse med sne og ski nem, sjov, lærerig og tryg – Både for børn og forældre.

 

Hvordan gør vi så det spørger du måske dig selv?

Turen varer fra søndag til søndag, så du får hele 7 dage på ski. Vi bor i terrænet med lifterne og bakkerne lige uden for døren. Indholdet er på plads og der er tænkt over detaljen. Det eneste du faktisk skal gøre er at sætte dig i bilen og køre de 8,5 time det tager til Kvitfjell. Vi står klar til at give dig og familien en sublim oplevelse i sneen.

Vi giver dine børn Danmarks bedste instruktører, som leverer undervisning i børnehøjde uden for meget ventetid og med masser af leg, tryghed og skiløb, der er tilpasset niveauet. Og så endda på dansk!

Tag med os på ski og lad os introducere dine børn for en hobby de kan have for livet!

Hvornår kan du komme på Norgesturen?

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
En god investering i dit barns oplevelser på ski i fremtiden
Dato:
09/03/25 - 16/03/25
Adresse:
Kvittfjell
Detaljer:
Tag på ski med os og lad os introducere dine børn for verdens fedeste sport på en tryg, sikker og glædesfyldt måde. På dansk!
Pris:
0-2 år: gratis kr.
3-4 år: 2995 kr.
fra 5 år: 8995 kr.
Info:
En god investering i dit barns oplevelser på ski i fremtiden
Dato:
16/03/25 - 23/03/25
Adresse:
Kvittfjell
Detaljer:
Tag på ski med os og lad os introducere dine børn for verdens fedeste sport på en tryg, sikker og glædesfyldt måde. På dansk!
Pris:
0-2 år: gratis kr.
3-4 år: 2995 kr.
fra 5 år: 8995 kr.
Info:
En god investering i dit barns oplevelser på ski i fremtiden
Dato:
23/03/25 - 30/03/25
Adresse:
Kvittfjell
Detaljer:
Tag på ski med os og lad os introducere dine børn for verdens fedeste sport på en tryg, sikker og glædesfyldt måde. På dansk!
Pris:
0-2 år: gratis kr.
3-4 år: 2995 kr.
fra 5 år: 8995 kr.

Hvad koster Norgesturen?

0-2 år – Gratis
3-4 år – 2995 kr. (inkl. sne-børnehave)
5-99 år – 8995 kr.

 

Inkluderet i prisen er

 • 8 dages liftkort til Kvitfjell og Hafjell
 • 20 times børneundervisning af dygtige danske instruktører
 • 7 dages ophold i lækre hyttelejligheder lige ud til pisten og liften
 • Fuld forplejning til morgen-, middag og aftensmad samt mellemmåltider, snacks og andet
 • Optimalt udviklingsmiljø for børn på pisten
 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter for børn og voksne
 • Snesikkerhed i skiområderne
 • Et højt trygheds- og sikkerhedsniveau.

Ikke inkluderet

 • Transport
 • Voksenundevisning (kan tilkøbes)

 

OBS! Vores erfaring fra sidste års Norgesturen er at børnene skal være fyldt 5 år for at deltage i skiskolen. Hvis de er under 5 år men over 2 år tilbyder vi sne-børnehave.

Fravælg fuld forplejning og reducér din pris med 700 kr./person.

En god investering i dine børns oplevelser på ski i fremtiden

Vi er bevidste om, at det er mange penge at bruge på skiferie første gang, men Norgesturen bør ses som en investering i dine børn. Vi sørger for, at dine børn udvikler sig hver dag og at i dermed er et skridt tættere på at have ski som fælles hobby og passion. Tag på tur med os, og lad os hjælpe med alt besværet på en måde, så du endda selv har tid til at stå på ski.

Vi elsker skiløb, vi brænder for gode oplevelser og vi kan slet ikke vente med at se dig og dine børn i sneen i Kvitfjell. Så hvis du endnu ikke er helt sikker eller har spørgsmål til Norgesturen så se nederst her på siden, skriv dig uforpligtende op og lad os kontakte dig omkring de kommende ture.

 

Tilmeld nu – betal senere!

Ved tilmelding til Norgesturen kan du vælge mellem to betalingsformer – straksbetaling eller ratebetaling.

Ratebetaling

Ved ratebetaling betaler du ved tilmelding et depositum, og bestemmer selv både hvornår og over hvor mange rater du indbetale resten (dog senest 4 uger før campstart).

Dette gør du på Min Side

Kvitfjell – En overset fjellperle

I Gudbrandsdalen nord for Lillehammer ligger Kvitfjell placeret ved byen Fåvang. Området blev oprindeligt bygget til de alpine konkurrencer ved vinter-OL I 1994 og det er med god grund.

Med 847 meter i faldhøjde er Kvitfjell et af Nordens største skiområder og ja – netop fordi området oprindeligt blev bygget til eliten, er der masser af udfordringer selv for de allerbedste, men det er alt sammen kendt viden…

Det få ved er, at Kvitfjell de senere år har gjort en enorm indsats for at ændre image, så de fremstår som et skiområde til alle niveauer, særligt til børn. Kvitfjell har udbygget med nye børneområder og lettere løjper på vestsiden samt et helt nyt grønt/blåt område kaldet Varden.

De har bare ikke fået gjort verden opmærksom på det. Der er næsten ingen mennesker og næsten ingen liftkø.

 

Alt hvad du kan ønske dig

Her er alt hvad hjertet begærer. Du kan finde udfordringer til alle uanset niveau på Worldcup pisterne eller på de bløde fjell-løjper. Her er solrige pister og Ski-in/ski-out til fede, nybyggede lejlighedshytter samt direkte adgang til fjellet og naturen via mere end 450 km langrendsløjper. Det mildest talt perfekte sted til børnenes – og din – første skiferie.

Kvitfjell er det absolutte førstevalg for Norgesturen og med en køretid fra København på kun 8,5 timer er det overkommeligt i bil – selv med børn.

 

Turen går til Kvitfjell

En tur og en ferie, hvor det primære formål er at introducere alpint skiløb for dine børn, mens du selv står på ski og holder ferie.

Grundstenen i Norgesturen er nemlig 20 timers undervisning til dine børn med danske instruktører.

Vi bor helt optimalt til formålet – lige ved liften og børnebakken. Vi udnytter dagene optimalt og skærer logistik og besvær ud af din ferie. Det er det perfekte område for os!

 

Den bedste undervisning uden kompromisser

Den rigtige undervisning med tryghed, leg og sjov skaber mere skiglæde, læring og nysgerrighed. Det siger vores store erfaring!

På Norgesturen har undervisningen en helt central plads. Det er nemlig den, der skaber børnenes leg og læring i løbet af ugen og samtidig skaber den første gode oplevelse med skiløb.

Underviserne på Norgesturen er alle danske og har massiv erfaring med undervisning af børn og unge. Vi bygger undervisningen op om pædagogiske principper for leg og læring, så børnene oplever skiskole som et fællesskab, hvor fokus er på at have det sjovt, skabe glæde, nysgerrighed og gode rammer for børnene og derigennem opnå nye færdigheder på skiene.

 

Små hold

Der er aldrig mere end 7 elever pr. underviser, hvilket giver et rum og en tryghed, hvor alle bliver set, hørt og har optimal mulighed for at lære.

Hvis vi oplever udfordringer i form af kulde, skader, tissepauser eller andet har vi altid en ekstra instruktør med, som hjælper til at vi kan tage vare for det individuelle barns behov uden at stoppe undervisningen.

 

Toppen af danske skiinstruktører

Skiinstruktørerne på Norgesturen er alle certificerede, højt uddannede skiinstruktører og passionerede skiløbere. Alle instruktører interesserer sig for pædagogik og nyder at arbejde med børn, lege og lære fra sig, hvilket vi vægter højest i udvælgelsen af instruktører.

Instruktørernes største ønske er at dine børn oplever et fællesskab på ski som de glæder sig til at være en del af. Vi sikrer at dine børn får den bedst mulige undervisning mens de hygger sig og mens du kan slappe af og holde ferie

 

Instruktørvideo optaget I Kvitfjell under Norgesturen 2023.

Topfaciliteter

Vi bor på Kvitfjells vestside, hvor man finder de bedste rammer for børnene. Her er lyst og dejligt og solen står over fjellryggen til langt ud på eftermiddagen. Kvitfjells vestside er centralt for områdets planer om at blive det perfekte familie-skisportssted.

Vi skal bo i det nybyggede lejlighedskompleks Yttersvinget, som ligger lige ved liften, pisten og vigtigst af alt, børneområdet. Yttersvinget har formået at skabe lejligheder, der emmer af hyttefølelse med hyggelig indretning, fornemmelse og fantastisk beliggenhed.

Der er lejligheder i alle størrelser og en af de afgørende grunde til, at vi bor netop her er, at vi kan garantere privatliv i egen lejlighed, så ferien ikke nødvendigvis skal nydes sammen med andre end jer selv.

Norgesturen er for hele familien – i alle former

Norgesturen er bygget op om undervisning for børnene, men vi er meget mere end det. Vi sørger for, at du, og dem du rejser med, bor sammen i store, private og nybyggede hyttelejligheder, hvor rammerne for en dejlig familieferie er på plads.

Næsten alt er muligt ift. hvor mange og hvem i vil afsted. Det eneste krav er at alle børn skal være ledsagede af en voksen (der må selvfølgelig gerne være flere børn pr. voksen). Tag fat i os på mail eller telefon, så løser vi det sammen.

Norgesturen er det bedste sted at starte!

På Norgesturen er der ingen krav til niveau. Dine børn skal bare være klar til ski og have lyst til det. På norgesturen kan vi vække dine børns kærlighed for sneen i alle aldrer; hvis de er over 5 år kan de være med til skiundervisning, og hvis de er under 5 år tilbyder vi snebørnehave.

Børn, som har stået på ski før er naturligvis også meget velkomne. Vi inddeler hold efter niveau, så de mere erfarne børn også får udfordring og udvikling.

Voksenundervisning

At udvikle sig på ski er fundamentet for Norgesturen og i Snowwaves DNA.

Skiløb kan hurtigt blive lidt ensformigt og tenderende til kedeligt, hvis du blot står på ski for at komme fra top til bund med mindst mulig udfordring.

Modgiften er at køre på ski med en superkompetent skiinstruktør. En instruktør, som hurtigt kan spotte alle dine indgroede unoder, guide dig til dine udviklingspunkter, så skiløb bliver en leg og et sted, hvor du kan udfordre og udvikle dig.

Hvis du har ambitioner om at blive bedre på ski og have mere overskud, glæde og mod på pisten, så anbefaler vi dig, at tilmelde dig voksenundervisning.

Prisen for voksenundervisning er 1200 kr. Du får 3×2 timers undervisning med en højt uddannet skiinstruktør og, fuldstændig ligesom for børnene, kører vi med små hold med individuelt fokus. Du kan sikre dig plads på holdet, når du tilmelder dig. Du kan også eftertilmelde dig på din profil i tilmeldingssystemet.

Kontakt os pr. mail, hvis du har nogle spørgsmål.

 

Skileje

Hvis du ikke har dit eget udstyr er det intet problem. Leje af udstyr foregår 100 meter fra lejlighederne i skibutikken. Du vil få tilsendt et link, hvorigennem man kan leje ski med en besparelse.

Det må forventes, at der kommer en merudgift i forbindelse med skileje. Vi bestræber os på, at den bliver så lille som muligt.

Sikkerhedsudstyr

På Norgesturen er sikkerheden i højsædet, og derfor stiller vi nogle enkelte krav til deltagernes udstyr:

Alle deltagere under 18 år skal bære hjelm, skibriller/goggles og en halsedisse/buff. Derudover anbefaler vi, at alle bærer rygskjold, men det er ikke et krav fra vores side.

Pakkeliste

 • Udstyr: Ski, Skistave, Skistøvler, Hjelm, Skibriller.
 • Tøj: Skitøj, halsedisse/buff/rør, handsker, skiundertøj, skistrømper, snetætte ski, almindeligt tøj
 • Solcreme
 • Toilettaske
 • Evt. medicin
 • Hygge til aftener i hytten
 • Sygesikringsbevis
 • Pas og papirer

Transport

Norgesturen er en kør-selv skiferie og således er transport ikke inkluderet.

Kvitfjell ligger ca. 8,5 times effektiv kørsel fra København, og fra Jylland er der gode færgeforbindelser fra Hirtshals og Frederikshavn til Oslo. Fra Oslo er der ca. tre timer i bil til Kvitfjell. I kommer frem til en opvarmet P-kælder, som hører til de lejligheder, hvor vi bor.

Der er også muligt at tage flyet til Oslo og derfra toget til Kvitfjell eller Fåvang. Afhentning/transport fra Kvitfjell til hvor vi bor på fjellet kan arrangeres.

Når du kommer frem, vil alt være klar i lejligheden og du kan herfra nyde den næste uge, uden at tænke på det praktiske – det har vi nemlig gjort.

 

 

Billede leveret af Kvitfjell

Det siger andre om Norgesturen

Skriv dig op og få direkte besked


Eller ring og få en ski-snak med os på tlf. 56 20 40 00