Ski Academy

Bliv bedre på ski

Styrk fællesskabet

Tag på ski med kollegaerne og lær hinanden bedre at kende

På vores firmatur har I muligheden for at være sammen væk fra den travle hverdag. En firmatur er med til at skabe fælles unikke oplevelser på tværs af kollegaer, som efterfølgende kan blive til sjove frokostanekdoter hjemme i Danmark.

Selvom firmaturen går til smukke sneklædte bjerglandskaber er det bestemt ikke kun for skientusiaster. Mange rejsemål tilbyder en lang række aktiviteter uden for pisten, lige fra hyggelige bjergbyer med historiske seværdigheder til forkælende wellnessfaciliteter eller en kold weißbier og schlagermusik på afterski. Alle har med andre ord mulighed for at få det optimale ud af firmaturen.

En firmatur skræddersyet til jer

Ud med pakkeløsninger og ind med nærvær og eksklusivitet

Mange rejsebureauer tilbyder firmature, hvor man kan købe pakkeløsninger som mange har prøvet før dig.

Hos Snow Wave tror vi på, at den unikke oplevelse er forskellig fra kunde til kunde, og vi går derfor meget op i at forstå netop dine behov. Det hjælper os til at kunne skræddersy den perfekte tur til dig og dine kollegaer, så alle får en fantastisk oplevelse væk fra hverdagen på kontoret.

Som noget særligt hos os, kan vi tilbyde de højstuddannede skiinstruktører i Danmark, hvis I synes det kunne være fedt at blive undervist af de bedste, på dansk.

Kontakt os


Det er 100% uforpligtende at få et godt tilbud!
Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 56 20 40 00