HEAD SkiCamp

HEAD SkiCamp er topundervisning for børn og unge mellem 8-15 år og deres forældre.

Kender du det?

Du har betalt i dyre domme for årets skitur, ikke mindst for den skiskole, som børnene skal på.

Børnene ender med en instruktør med ingen eller tvivlsom uddannelse, der ikke taler dansk, i en 14-mands-slange, og udvikler sig ikke, som ellers var hensigten.

Det gør Head SkiCamp op med. Vi giver dine børn Danmarks bedste instruktører, som leverer undervisning i børnehøjde uden for meget ventetid og med masser af leg, seje styrt og skiløb på hele bjerget. Vi har et max på 7 børn pr. hold og inddeler holdene, så alle får mest muligt ud af dagen – og så har vi altid en ekstra skiinstruktør med som buffer i tilfælde af sygdom, uheld etc..

Udover at dine børn bliver bedre på ski hurtigt, så I sammen kan bruge hele terrænet, betyder den intensive undervisning også masser af skitid til dig.

…og det er ikke det hele.

Vi har planlagt HEAD SkiCamp, så I får 4 dage på ski, men det kræver kun 2 fridage fra arbejde og skole.

Dette gør også SkiCamp til en super løsning for de familier, hvor det ikke er hele familien, som synes ferien skal bruges på skiløb.

SkiCamps placering i november og april måned er perfekt som opvarmnings- eller afslutningstur på skisæsonen og har også fordel af ingen liftkø og trængsel på pisterne kombineret med stor chance for nysne i Hintertux (1500 m – 3250 m).

Du har dit hotelværelse, lige til du forlader hotellet efter aftensmaden sidste dag. Så der er ikke noget med at skulle pakke hele værelset ned før skiløb sidste dag og stå og klæde om på parkeringspladsen.

Hintertux

– Skiløb 365 dage om året

Dybt inde i Tuxertal, som er en sidedal til den berømte Zillertal, ligger Hintertux Gletscheren. Og det er ikke hvilken som helst gletscher. Den danner rammen om Østrigs højeste beliggende skiområde (1500 – 3250 m.o.h.)

Det gør også Hintertux til et attraktivt område for mange professionelle skiløbere, især i portene og parken, og Hintertux besøges af mange landshold og proffer. Dette giver området en dejlig stemning blandt skientusiaster.

Topundervisning

På HEAD SkiCamp har vi samlet et team af undervisere fra toppen af dansk skiløb,.

Alle vores danske undervisere er uddannede professionelle skiinstruktører og langt størstedelen af dem har også den eftertragtede Eurotrainer uddannelse – og dermed status som uddanner for Den Danske Skiskole.

Sagt på dansk, så er det vores instruktører, der uddanner og eksaminere de danske skiinstruktører du normalvis møder hos de konventionelle skirejsebureauer.

HEAD SkiCamp koster fra 5295,- pr. person

Inkluderet

 • Børneundervisning i topklasse 
 • Aktiviteter for børnene om aftenen
 • Hotel med halvpension
 • 4 dages liftkort
 • Medlemskab af skiklubben SkiCamp
 • Danmarks Skiforbunds Forsikring
 • En fed SkiCamp t-shirt og diplom
 • Snegaranti
 • Et højt trygheds- og sikkerhedsniveau.

Ikke inkluderet

 • Transport
 • Voksenundevisning (kan tilkøbes)

SkiCamp for hele familien

Vi har specialiceret os i topundervisning til børnene, men på SkiCamp skal hver deltager være tilknyttet en voksen. Det giver mulighed for at rejse sammen, og samtidig køre det skiløb, man hver især helst vil. Det er en god løsning for familier, hvor det måske kun er far og datter, der er rigtig er bidt af skiløb.

Kontakt os pr. mail, hvis voksenundervisning har interesse.

Børnenes skitekniske niveau

Det er et krav på SkiCamp, at alle deltagere som minimum kan køre blå pister (efter Østrigske standarder), rejse sig fra sneen og selv tage alle slags lifter. Undervisningen foregår på minimum blå pister, og børnene skal være 100% selvkørende og selvstændige på bjerget.

Skileje

Det er muligt at leje udstyr fra HEAD ski.

Vi har både ski, støvler og stave med på turen, som du kan leje til kun 550 kr. for alle 4 dage. Vi fragter udstyret til og fra Hintertux for jer.

Hvis du ønsker skileje, så husk at kryds dette af ved tilmeldingen.

Join the club!

Når du tilmelder dig en tur med SkiCamp opnår du automatisk medlemskab i skiklubben SkiCamp.

Skiklubben SkiCamp er tilknyttet Danmarks Skiforbund, hvilket giver en masse fordele både for klubben og for dens medlemmer.

Hotel Panorama
⭐⭐⭐

Vi bor på Hotel Panorama som ligger i den hyggelige by Finkenberg. Hotellet er 3-stjernet og med 1/2-pension – så du er sikret et traditionelt Østrigsk måltid både morgen og aften.

Derudover er der sauna og spaområde, en hyggelig restaurant, skikælder samt opholdsrum med billard og bordtennis. Fra terrassen er der en smuk udsigt ud over dalen.

Personalet er super søde, og vi har booket hele hotellet, så vi har det for os selv til eftermiddagens og aftenens aktiviteter og hygge.

Hotellets adresse:
 Hotel Panorama
 Persal 226
 6292 Finkenberg
 Østrig

Hotel Höhlenstein
⭐⭐⭐⭐

Vi bor på Hotel Höhlenstein som ligger i Tux tæt på gletscheren. Hotellet er 4-stjernet, har nyistandsatte værelser og er med 1/2-pension – så du er sikret et godt måltid både morgen og aften i hotellets hyggelige restaurant.

Hotellet har et fint traditionelt sauna- og spaområde, hvor man kan slappe af efter en dag på pisterne.

Vi har oven i købet booket hele hotellet, så vi har det for os selv til eftermiddagens og aftenens aktiviteter og hygge.

Hotellets adresse:
 Hotel Höhlenstein
 Juns 586
 A-6293 Tux
 Østrig

Fly

Den hurtige og effektive

I flyver til München Lufthavn torsdag aften og hjem igen mandag aften. På den måde behøver I kun to fridage til 4 dage på ski. Overnatningen fra torsdag til fredag er selvfølgelig inkluderet i prisen.

I München lufthavn anbefaler vi, at I booker bil hos SIXT. De har hurtig ekspedition og god service generelt.

 

3 hurtige facts:

 • Når I skal booke flybilletter er det ofte billigst vha. www.momondo.dk
 • SkiCamp starter fredag kl. 9 og slutter mandag kl. ca. 17
 • I skal påregne, at køreturen fra München Lufthavn til hotellet tager omkring 2 timer.

Vi vil meget gerne være behjælpelige med både flybilletter og billeje hvis I har de mindste spørgsmål.

Kør-selv

Den fleksible og billige

Vælger I at køre i egen bil kan I bestemme helt selv.

Kør hjemmefra når det passer jer direkte til hoveddøren på hotellet, der er parkering lige ved hotellet.

Kør-selv fra Jylland og Fyn

Turen ned igennem Tyskland kan klares med forskellige ruter.

Vi har bedst erfaring med at køre til Hamborg, herefter mod Berlin ad motorvej 24, München ad motorvej 9 og dernæst til Finkenberg i Østrig.

Kør-selv fra Sjælland

Fra Sjælland anbefales det at tage færgen fra Rødby på Lolland. Den sejler hvert 3 kvarter, hvilket gør turen fleksibel. Reserver plads for en sikkerhedsskyld. Det er dog sjældent, at der ikke er plads.

Færgen sejler til Puttgarden, hvorfra vi anbefaler at køre mod Berlin, herefter München ad motorvej 9 og dernæst til Finkenberg eller Juns i Østrig.

 

De få af vores gæster der vælger at køre selv, kører typisk torsdag morgen. Så ankommer I til hotellet torsdag aften og kan få en god nats søvn.

Alternativt kan I også køre torsdag aften og ankomme til hotellet fredag morgen. Vær opmærksom på, at vi starter fredag kl. 9.

Tryghed & sikkerhed

Udstyr: På SkiCamp er sikkerheden i højsædet, og derfor stiller vi nogle enkelte krav til deltagernes udstyr:

Alle deltagere (ml. 8 og 15 år) skal bære hjelm, skibriller/goggles og en halsedisse/buff. Argumentet for at bære hjelm er et selvklart sikkerheds-must, og skibrillerne sikrer både varmen i ansigtet og parathed til alt slags skivejr – det sammen gælder buff’en.

Derudover anbefaler vi, at alle bærer rygskjold, men det er ikke et krav.

Forsikring

Skiklubben SkiCamp er tilknyttet Danmarks Skiforbund, som har en kollektiv forsikringsaftale med Tryg: Tryg Idræt. Det betyder, at alle der er medlem af en skiklub og deltager i klubbens forskellige aktiviteter vil være dækket af Idrætsforsikringen.

Du kan læse mere om Idrætsforsikring og Danmarks Skiforbund ved at klikke på de tilknyttede links.

Afbestilling

Som deltager på SkiCamp kan du tilvælge afbestillingsgebyr. Afbestillingsgebyret sikrer, at du i tilfælde af akut sygdom eller skader kan få pengene retur for din deltagelse.

Prisen for afbestillingsgebyret til SkiCamp er 249,-, og skal tilvælges ved tilmelding.

Pakkeliste

 • Ski
 • Skistave
 • Skistøvler
 • Hjelm
 • Skibriller
 • Halsedisse/buff/rør
 • Handsker
 • Skitøj
 • Skiundertøj
 • Skistrømper
 • Snetætte sko til/fra gletscheren
 • Solcreme
 • Almindeligt tøj
 • Toilettaske
 • Evt. medicin
 • Hygge til aftener på hotellet
 • Sygesikringsbevis
 • Pas og papirer

Campoversigt

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
Dato:
19/04/19 - 22/04/19
Adresse:
Hotel Panorama
Detaljer:
-
Pris:
DKK 5295,00
Info:
Dato:
19/04/19 - 22/04/19
Adresse:
Hotel Höhlenstein
Detaljer:
-
Pris:
DKK 6495,00
Info:
Dato:
26/04/19 - 29/04/19
Adresse:
Hotel Panorama
Detaljer:
-
Pris:
DKK 5295,00

Det siger andre om SkiCamp

Læs hvad tidligere deltagere på SkiCamp siger:

Titelsponsor

Hovedsponsorer

Reservér din plads