HEAD SkiCamp

SkiCamp er topundervisning for børn og unge mellem 8-18 år og deres forældre. Næste camps er i november, 2020 i Hintertux.

Kender du det?

Du har betalt i dyre domme for årets skitur, ikke mindst for den skiskole, som børnene skal på.

Børnene ender med en instruktør med ingen eller tvivlsom uddannelse, der ikke taler dansk, i en 14-mands-slange, og udvikler sig ikke, som ellers var hensigten.

Det gør Head SkiCamp op med. Vi giver dine børn Danmarks bedste instruktører, som leverer undervisning i børnehøjde uden for meget ventetid og med masser af leg, seje styrt og skiløb på hele bjerget. Vi har et max på 7 børn pr. hold og inddeler holdene, så alle får mest muligt ud af dagen – og så har vi altid en ekstra skiinstruktør med som buffer i tilfælde af sygdom, uheld etc..

Udover at dine børn bliver bedre på ski hurtigt, så I sammen kan bruge hele terrænet, betyder den intensive undervisning også masser af skitid til dig.

…og det er ikke det hele.

Vi har planlagt HEAD SkiCamp, så I får 4 dage på ski, men det kræver kun 2 fridage fra arbejde og skole.

Dette gør også SkiCamp til en super løsning for de familier, hvor det ikke er hele familien, som synes ferien skal bruges på skiløb.

SkiCamps placering i november og april måned er perfekt som opvarmnings- eller afslutningstur på skisæsonen og har også fordel af ingen liftkø og trængsel på pisterne kombineret med stor chance for nysne i Hintertux (1500 m – 3250 m).

Du har dit hotelværelse, lige til du forlader hotellet efter aftensmaden sidste dag. Så der er ikke noget med at skulle pakke hele værelset ned før skiløb sidste dag og stå og klæde om på parkeringspladsen.

Hintertux

– Skiløb 365 dage om året

Dybt inde i Tuxertal, som er en sidedal til den berømte Zillertal, ligger Hintertux Gletscheren. Den danner rammen om Østrigs højeste beliggende skiområde (1500 – 3250 m.o.h.)

Det er efter vores mening Østrigs absolutte bedste gletscher skiområde – både ifht. snesikkerhed, liftsystem og ikke mindst kvaliteten af pisterne og sammenhængen imellem dem.

Masser af god sne fordelt ud på brede og velpræparerede pister af forskellige stejlheder krydret med offpiste-ruter, der kan byde på puddersne eller pukler kombineret med en effektiv logistik er kendetegnende for Hintertux. Det giver os optimale betingelser til at gøre jer bedre på ski over hele bjerget.

Topundervisning

– Danmarks bedste undervisere

På Head SkiCamp har vi vendt den traditionelle skiskole på hovedet. I stedet for at børnene bliver undervist af nyuddannede skiinstruktører, der bruger børneholdet som springbræt til de gode hold, kommer dine børn til at køre med Danmarks dygtigste undervisere.

Vores team af professionelle skiinstruktører er håndplukket specielt til opgaven. De vil sikre dine børn højt kvalificeret undervisning, sjov, udvikling og skiglæde.

Mange i vores team har status af Eurotrainer og uddanner. Sagt på dansk, så er det vores instruktører, der uddanner og eksaminere de danske skiinstruktører, du normalvis møder på din skiferie med en lang hale af børn efter sig.

HEAD SkiCamp koster fra 5395,- pr. person

Inkluderet

 • Børneundervisning i topklasse 
 • Aktiviteter for børnene om aftenen
 • Hotel med halvpension
 • 4 dages liftkort
 • Medlemskab af skiklubben SkiCamp
 • Danmarks Skiforbunds Forsikring
 • En fed SkiCamp t-shirt og diplom
 • Snegaranti
 • Et højt trygheds- og sikkerhedsniveau.

Ikke inkluderet

 • Transport
 • Voksenundevisning (kan tilkøbes)

Få et indblik i HEAD SkiCamp på 90 sek.

SKICAMP – OGSÅ FOR VOKSNE

HEAD SkiCamp er børneskiferie på forældrenes præmisser og ikke omvendt…

Vi har formået at samle det bedste fra to verdener. Vores camps er årets højdepunkt både for børnene og forældrene. Måske faktisk mest for forældrene…

Mens børnene bliver fordret med skiglæde, nye venner, læring og oplevelser, så har du masser af tid til ski for dig selv. Oven i hatten kan du endda nyde skiløbet i selskab med andre ligesindede passionerede voksne skiløbere. Voksne som du helt automatisk lærer at kende, når børnene selv arrangerer at spise middag sammen med deres nye venner, og du derfor ender ved samme bord, som de andre forældre, der pludselig er blevet ”barnløse”.

Børnene stortrives, griner og hygger sig, men det gør forældrene i den grad også! SkiCamp er modsat ens egne skiferier med børn rent faktisk også ferie for dig.

Og der er en bonus…

Om eftermiddagen har du en times tid til at står på ski med dine børn – og du kan godt forvente, at de er ivrige efter at vise dig, hvad de har lært. Men pas på, der går ikke lang tid, før de overhaler dig på pisten… Baglæns…

Vi har mange forældre på SkiCamp som vælger at tage alene afsted med børnene, andre tager afsted hele familien og nogle vælger ovenikøbet at tage andres børn med.

Som bonus hører vi fra mange af vores gæster, at SkiCamp for dem og deres børn, er blevet en speciel tradition, hvor de oplever et helt andet nærvær og kontakt til deres børn end derhjemme i den fortravlede leverpostejs hverdag.

Det lyder da meget godt ikke…?

SkiCamp for hele familien

Vi har specialiceret os i topundervisning til børnene, men på SkiCamp skal hver deltager være tilknyttet en voksen. Det giver mulighed for at rejse sammen, og samtidig køre det skiløb, man hver især helst vil. Det er en god løsning for familier, hvor det måske kun er far og datter, der er rigtig er bidt af skiløb.

Kontakt os pr. mail, hvis voksenundervisning har interesse.

Børnenes skitekniske niveau

Det er et krav på SkiCamp, at alle deltagere som minimum kan køre blå pister (efter Østrigske standarder), rejse sig fra sneen og selv tage alle slags lifter. Undervisningen foregår på minimum blå pister, og børnene skal være 100% selvkørende og selvstændige på bjerget.

Join the club!

Når du tilmelder dig en tur med SkiCamp opnår du automatisk medlemskab i skiklubben SkiCamp.

Skiklubben SkiCamp er tilknyttet Danmarks Skiforbund, hvilket giver en masse fordele både for klubben og for dens medlemmer.

 

Forsikring

Skiklubben SkiCamp er tilknyttet Danmarks Skiforbund, som har en kollektiv forsikringsaftale med Tryg: Tryg Idræt. Det betyder, at alle der er medlem af en skiklub og deltager i klubbens forskellige aktiviteter vil være dækket af Idrætsforsikringen.

Du kan læse mere om Idrætsforsikring og Danmarks Skiforbund ved at klikke på de tilknyttede links.

Pakkeliste

 • Ski
 • Skistave
 • Skistøvler
 • Hjelm
 • Skibriller
 • Halsedisse/buff/rør
 • Handsker
 • Skitøj
 • Skiundertøj
 • Skistrømper
 • Snetætte sko til/fra gletscheren
 • Solcreme
 • Almindeligt tøj
 • Toilettaske
 • Evt. medicin
 • Hygge til aftener på hotellet
 • Sygesikringsbevis
 • Pas og papirer

Skiklubben SkiCamp er tilknyttet Danmarks Skiforbund, hvilket giver en masse fordele både for klubben og for dens medlemmer.

Hotel Panorama
⭐⭐⭐

Vi bor på Hotel Panorama som ligger i den hyggelige by Finkenberg. Hotellet er 3-stjernet og med 1/2-pension – så du er sikret et traditionelt Østrigsk måltid både morgen og aften.

Derudover er der sauna og spaområde, en hyggelig restaurant, skikælder samt opholdsrum med billard og bordtennis. Fra terrassen er der en smuk udsigt ud over dalen.

Personalet er super søde, og vi har booket hele hotellet, så vi har det for os selv til eftermiddagens og aftenens aktiviteter og hygge.

Hotellets adresse:
 Hotel Panorama
 Persal 226
 6292 Finkenberg
 Østrig

Inkluderet i prisen er overnatning fra torsdag til mandag. I har jeres værelse til I forlader hotellet mandag efter ski.

Hotel Höhlenstein
⭐⭐⭐⭐

Vi bor på Hotel Höhlenstein som ligger i Tux tæt på gletscheren. Hotellet er 4-stjernet, har nyistandsatte værelser og er med 1/2-pension – så du er sikret et godt måltid både morgen og aften i hotellets hyggelige restaurant.

Hotellet har et fint traditionelt sauna- og spaområde, hvor man kan slappe af efter en dag på pisterne.

Vi har oven i købet booket hele hotellet, så vi har det for os selv til eftermiddagens og aftenens aktiviteter og hygge.

Hotellets adresse:
 Hotel Höhlenstein
 Juns 586
 A-6293 Tux
 Østrig

Inkluderet i prisen er overnatning fra torsdag til mandag. I har jeres værelse til I forlader hotellet mandag efter ski.

Voksenundervisning

Bliv bedre på ski er fundamentet i HEAD SkiCamps DNA.

Skiløb bliver i vores verden hurtigt kedeligt og ensformigt, hvis man blot kører på ski for at komme fra top til bund med mindst muligt frygt, ubehag og syre i lårene.

Modgiften mod dette er at køre på ski med en super kompetent skilærer. En skilærer som på 3 sving kan spotte alle dine dårlige indgroede unoder og hjælpe dig af med dem, så skiløb bliver en leg og et sted du kan udfordre og udvikle dig selv på den fede måde.

Så hvis du har ambitioner om at blive bedre på ski, have mere overskud, mod og glæde både på pisten og uden for pisten, så anbefaler vi dig, at tilmelde dig voksenundervisning.

Du vil modtage 3 x 2 timers koncentreret undervisning med individuelt fokus. Vi garanterer at undervisningen vil forbedre din egenfærdighed og, at du vil opleve en ny dimension i dit skiløb. I forløbet vil der indgå videoanalyse, som typisk foregår sammen med holdet over en kold øl om aftenen på hotellet.

Undervisningen bliver blandt andet varetaget af stifter af SkiCamp Carsten Holm og andre håndplukkede Eurotrainere.

Prisen for voksenundervisning er 1000 kr. og du kan sikre dig plads på holdet, når du tilmelder dig. Du kan også efterbestille på din profil i vores system.

OBS! Begrænset pladser på voksenundervisning. Først til mølle princippet gælder her…

Disclaimer: 
SkiCamp har en ekstrem dokumenteret positiv effekt på dine børns skiløb. Så hvis du vil kunne følge med dem på hele bjerget, har du brug for tilpasning og udvikling af dit skiløb 🙂

Skileje

I samarbejde med HEAD kan vi tilbyde dig at leje top skiudstyr, som står klar til dig, med dit navn på, når du ankommer til hotellet.

Prisen for 4 dages leje af ski, støvler og stave er kun 550 kr., hvilket er ca. 40% billigere end hos de lokale skibutikker. Vi fragter selvfølgelig udstyret til og fra Hintertux for jer.

Hvis du ønsker skileje, så husk at tilvælge dette ved tilmeldingen.

Hvis det udleverede udstyr ikke passer dig, bytter vi det selvfølgelig til noget som gør 🙂

Udstyr

På SkiCamp er sikkerheden i højsædet, og derfor stiller vi nogle enkelte krav til deltagernes udstyr:

Alle deltagere (ml. 8 og 18 år) skal bære hjelm, skibriller/goggles og en halsedisse/buff. Argumentet for at bære hjelm er et selvklart sikkerheds-must, og skibrillerne sikrer både varmen i ansigtet og parathed til alt slags skivejr – det sammen gælder buff’en.

Derudover anbefaler vi, at alle bærer rygskjold, men det er ikke et krav.

Fly

Den hurtige og effektive

I flyver til München Lufthavn torsdag aften og hjem igen mandag aften. På den måde behøver I kun to fridage til 4 dage på ski. Overnatningen fra torsdag til fredag er selvfølgelig inkluderet i prisen.

I München lufthavn anbefaler vi, at I booker bil hos SIXT. De har hurtig ekspedition og god service generelt.

 

3 hurtige facts:

 • Når I skal booke flybilletter er det ofte billigst vha. www.momondo.dk
 • SkiCamp starter fredag kl. 9 og slutter mandag kl. ca. 17
 • I skal påregne, at køreturen fra München Lufthavn til hotellet tager omkring 2 timer.

Vi vil meget gerne være behjælpelige med både flybilletter og billeje hvis I har de mindste spørgsmål.

Kør-selv

Den fleksible og billige

Vælger I at køre i egen bil kan I bestemme helt selv.

Kør hjemmefra når det passer jer direkte til hoveddøren på hotellet, der er parkering lige ved hotellet.

Kør-selv fra Jylland og Fyn

Turen ned igennem Tyskland kan klares med forskellige ruter.

Vi har bedst erfaring med at køre til Hamborg, herefter mod Berlin ad motorvej 24, München ad motorvej 9 og dernæst til Finkenberg i Østrig.

Kør-selv fra Sjælland

Fra Sjælland anbefales det at tage færgen fra Rødby på Lolland. Den sejler hvert 3 kvarter, hvilket gør turen fleksibel. Reserver plads for en sikkerhedsskyld. Det er dog sjældent, at der ikke er plads.

Færgen sejler til Puttgarden, hvorfra vi anbefaler at køre mod Berlin, herefter München ad motorvej 9 og dernæst til Finkenberg eller Juns i Østrig.

 

De få af vores gæster der vælger at køre selv, kører typisk torsdag morgen. Så ankommer I til hotellet torsdag aften og kan få en god nats søvn.

Alternativt kan I også køre torsdag aften og ankomme til hotellet fredag morgen. Vær opmærksom på, at vi starter fredag kl. 9.

MØD INSTRUKTØRERNE

SnowWave er uden sammenligning det danske rejsebureau, der kan tilbyde dig de bedste skiinstruktører.

Alle vores danske undervisere er uddannede professionelle skiinstruktører og størstedelen af dem har også den eftertragtede Eurotrainer uddannelse – og dermed status som uddanner for Den Danske Skiskole.

De instruktører vi benytter os af på HEAD SkiCamp, har ydermere stor erfaring med undervisning af børn og unge, og har specialiseret sig yderligere indenfor netop dette felt. Fælles er skiglæden og deres høje niveau på ski og i undervisningen.

Vores underviserteam repræsenterer det sidste nye indenfor skiteknik og undervisning, og med flere timers undervisning om dagen sikrer de, at du og/eller dine børn udvikler sig i rygende hast samtidig med, at det er sjovt.

 

Campoversigt

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
Dato:
05/11/20 - 09/11/20
Adresse:
Hotel Panorama
Detaljer:
AFLYST
Pris:
DKK 5395,00
Info:
Dato:
12/11/20 - 16/11/20
Adresse:
Hotel Panorama
Detaljer:
AFLYST
Pris:
DKK 5395,00
Info:
Dato:
12/11/20 - 16/11/20
Adresse:
Hotel Höhlenstein
Detaljer:
AFLYST
Pris:
DKK 6495,00
Info:
Dato:
19/11/20 - 23/11/20
Adresse:
Hotel Panorama
Detaljer:
AFLYST
Pris:
DKK 5395,00
Info:
Dato:
19/11/20 - 23/11/20
Adresse:
Hotel Pinzger
Detaljer:
AFLYST
Pris:
DKK 6495,00
Info:
Dato:
26/11/20 - 30/11/20
Adresse:
Hotel Panorama
Detaljer:
AFLYST
Pris:
DKK 5395,00
Info:
Dato:
09/04/21 - 12/04/21
Adresse:
Hotel Panorama
Detaljer:
Børn og unge mellem 8-18 år og deres forældre.
Pris:
DKK 5395,00
Info:
Dato:
16/04/21 - 19/04/21
Adresse:
Hotel Panorama
Detaljer:
Børn og unge mellem 8-18 år og deres forældre.
Pris:
DKK 5395,00
Info:
Dato:
23/04/21 - 26/04/21
Adresse:
Hotel Panorama
Detaljer:
Børn og unge mellem 8-18 år og deres forældre.
Pris:
DKK 5395,00

 

#1 Sørg for at børnene er klædt ordentligt på – flere lag er bedre end ét lag

10 gode råd til skiforældre

Vi har samlet 10 gratis gode råd til dig som skiforælder, som sikrer dig og dine børn gode oplevelser både på og uden for pisten.

Få dem tilsendt på mail med det samme.

10 råd til skiforældre

Det siger andre om SkiCamp

Læs hvad tidligere deltagere på SkiCamp siger:

Reservér din plads

En reservation er 100% uforpligtende. Den sikrer jer pladserne i 3 dage, hvor I kan overveje om I skal med. Vi giver dig et kald i løbet af dagene, så du kan få svar på eventuelle spørgsmål.


Eller ring og få en ski-snak med os på tlf. 56 20 40 00

Titelsponsor

Hovedsponsorer