Matterhorn Ski Paradise

Med Matterhorn som omdrejningspunkt for Cervinia / Zermatt skiområdet, er det ikke bare det bedste, Schweitz og Italien kan byde på, men også det flotteste og mest eksklusive. I dette område arrangerer vi en luksus tur for vennegrupper og firmaer og i et chalet med alt hvad hjertet begærer. Lyder det som noget for dig?

Verdens bedste skitur

Leder du efter verdens bedste skitur? Så hør her…

Du lander i Milano, hvor der holder en transfer klar til at tage dig på en, kun 2 timers, køretur til Cervinia. Her ankommer du til døren foran det eneste chalet i byen med ski-in-ski-out, som giver dig lyst til at klikke i skiene med det samme.

Du træder ind i det kæmpe chalet og ser hvor du skal bruge de næste 3-4 dage. Der er fantastisk udsigt, tændt op i pejsen og bordet er dækket med øl, snacks og frugt – og det vil det være hver gang du kommer hjem fra ski.

Der er fuld forplejning med privat kok og 4 retters middag, samt Chalet-piger der søger for lækker morgenmad og sauna / spa på terrassen med fantastisk udsigt til Mattehorner kl 16.

Hver morgen kører 2 hold ud på bjerget. Det giver dig mulighed for, at vælge hvad du gerne vil arbejde med den dag. Desuden får du mulighed for at tage på de vildeste off-piste ture med guide og afprøve forskelligt nyt topudstyr, som er medbragt til din rådighed.

Matterhorn Ski Paradise er et gennemtestet produkt, og vi kan sige med sikkerhed, at det er et rent ski paradise.

Skal du med?

Som det står på Carsten Holms visitkort: “Little time – Big Experiences”

Vi har gennem 10 år specialiseret os i at arrangere ture på 3-4 dage. Vi pakker dagene med skiløb i de rigtige områder med det rigtige udstyr samt undervisning og guidede ture af professionelle. Vi udvælger nøje områderne efter høj snesikkerhed, god logistik og mest muligt skiløb for pengene. Vi tager dig med på en tur, som ikke kan arrangeres uden de mange års erfaring, som vi har. Vi kan give dig rigtig store oplevelser på få dage.

Matterhorn Ski Paradise er en luksus tur for vennergrupper og firmaer. Hvis du rejser alene, vil der være enkeltmandstillæg, da der kun er dobbeltværelser i Challet Cervinia.

Der køres skiløb af relativt højt niveau, og der er derfor et krav om, at du kan køre kontrolleret på hele bjerget, for at køre med.

 

Hvornår kan du opleve Matterhorn Ski Paradise i Cervinia

Oversigten opdateres løbende med nye ture

Info:
Dato:
Adresse:
Detaljer:
Pris:
Info:
Det er et ægte paradis
Dato:
18/01/25 - 22/01/25
Adresse:
Cervinia
Detaljer:
Alpernes højeste ski resort, chalet med alt hvad hjertet begærer og top undervisning på hele bjerget af to af Danmarks mest erfarne eurotrainere
Pris:
16499
Info:
Det er et ægte paradis
Dato:
22/01/25 - 25/01/25
Adresse:
Cervinia
Detaljer:
Alpernes højeste ski resort, chalet med alt hvad hjertet begærer og top undervisning på hele bjerget af to af Danmarks mest erfarne eurotrainere
Pris:
13999
Info:
Det er et ægte paradis
Dato:
25/01/25 - 29/01/25
Adresse:
Cervinia
Detaljer:
Alpernes højeste ski resort, chalet med alt hvad hjertet begærer og top undervisning på hele bjerget af to af Danmarks mest erfarne eurotrainere
Pris:
16499
Info:
Det er et ægte paradis
Dato:
29/01/25 - 01/02/25
Adresse:
Cervinia
Detaljer:
Alpernes højeste ski resort, chalet med alt hvad hjertet begærer og top undervisning på hele bjerget af to af Danmarks mest erfarne eurotrainere
Pris:
13999

Hvad koster Matterhorn Ski Paradise

3 dage: 13999 ,-

4 dage: 16499 ,-

 

Inkluderet i prisen:

 • Ophold i nybyggede Chalet Cervinia
 • Stor morgenmad
 • Aftensmad lavet af privat kok
 • Snacks, frugt, vin, øl, spiritus
 • Mulighed for at prøve nyt HEAD topudstyr
 • Spa, sauna på terassen med udsigt over Matterhorn
 • Liftkort til 322 km piste og 38 km markerede ruter
 • Undervisning hver dag + guidet offpiste tur
 • To eurotrainere med kæmpe erfaring til at gøre dig bedre på ski
 • Egen 9 personers shuttlebus til rådighed – vi kan køre til områder hvor sneen er bedst.
 • Transport fra Malpensa lufthavn
 • Inde og udendøres lydanlæg

 

Ikke inkluderet

 • Flybillet

 

OBS: Hvis du tager afsted alene, vil der være enkeltværelsestillæg

Zermatt/Cervinia

Europas højeste område

Området er også kendt under navnet Matterhorn ski paradise og det er et af de største områder i verden og det højest beliggende ski resort i Europa med pister op til næsten 4000 meters højde. Dets 53 lifter tager dig, med schweizisk præcision, rundt til 322 km pister og 38 km markerede ruter, som er strategisk placeret og giver dig mest muligt skiløb med mindst muligt spildtid. 

Det er kendt for sine meget velholdte, lange og snesikre pister, samt sin fantastiske udsigt over bjergkæderne.

Zermatt er kendt som et af de mest eksklusive og eftertragtede alpebyer og du får lov til at opleve præcist det samme som dem, der tager dertil, bare hvor den schweiziske mad erstattes af italiensk kvalitet med gode kaffe, vin og billige priser. Man får simpelthen det bedste af alle verdener.

Undervisningen

Erfaring og kvalitet

Carsten Holm og Tomas Christensen er to ekstremt erfarne uddannere fra Den Danske Skiskole. Derudover har de specialiseret sig i at planlægge lige præcis denne slags ture. I får altså verdensklasse undervisning på turen, der sikrer, at jeres skitekniske niveau når nye højder. 

Hver morgen kører Carsten og Tomas ud med hver sit hold og hver sit fokus, som I selv er med til at vælge. Her tages der højde for niveau og forhold, så du opnår størst glæde og udvikling i dit skiløb.

I løbet af opholdet vil der, hvis forholdene tillader det, blive undervist i alt fra carving på nypræparerede pister til dyb sne, samt tilbud om videoanalyse. Her er der mulighed for at prøve det nyeste top-udstyr, som kan være med til at give dig den bedste oplevelse på ski.

Chalet Cervinia

I 2050 meters højde i byen breuil-cervinia, foran selveste Matterhorn, ligger Chalet Cervinia. Du kommer til at bo lige på pisten med ski-in-ski-out.

Du bor på 500 kvm med egen skikælder, spa, jacuzzi på taget, bordtennis, privat kok og alle de snacks du kan forestille dig. Det er et fantastisk sted at bo i et fantastisk område, og en ting er sikkert – du kommer ikke til at mangle noget.

Turen med fly – det giver mening

Det letteste, hurtigste og nok også billigste er at flyve til Malpensa Milano på din indtjekningsdag. Hertil går der massere af direkte fly.

Fra Malpensa bliver du hentet i transfer og kørt direkte til døren.

Du vil ankomme om eftermiddagen til det lækre chalet og mens aftensmaden er ved at blive forberedt, kan du hoppe i et håndklæde og nyde spaen eller drikke en øl på terrassen, mens du glæder dig til de kommende skidage.

Airplane Drawings Images – Browse 704,528 Stock Photos, Vectors, and Video | Adobe Stock

Hvilket udstyr skal medbringes:

Man medbringer selv støvler, hjelm, og skitøj. Man kan også have sine egne ski med, hvis dette haves.

 

Hvilket udstyr kan jeg låne:

I samarbejde med HEAD står vi for at medbringe de nyeste topmodeller af ski, som i kan låne.

Mountain skiing gear and accessories collection. Ski icons set with jacket, avalanche rescue kit, snow boots, poles and other winter sport and activity essentials. Skiing equipment vector elements. Stock-vektor | Adobe Stock

Her er et typisk dagsprogram:

08:00 Morgenmad i Chalet

09:00 Første skipas

Hold 1 kører med Carsten og træner skiløb i dyb sne

Hold 2 kører med Tomas og træner kortsving

12:00 Frokost på bjerget

13:00 Andet skipas

Hold 1 kører med Tomas og træner kortsving

Hold 2 kører med Carsten og træner skiløb i dyb sne

16:00 Mødes til snacks og øl ved Chalet

17:00 Spa og sauna på taget

19:00 4 retters aftensmad i Chalet